View Single Post
Staro 07.10.2022., 08:52   #406
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Cijene se već znaju, a da Intel može, naplatili bi još više i pod uvjetom da se to uopće pojavi kod nas, a da nije OEM izdanje, pitanje je tko je voljan dati 3.000 kn do 3.500 kn za poluproizvod. Kaj se Heavy Metal Stevena tiče, njega isto tak živo zaboli da li je složeno na ovaj ili onaj način, ali poanta je u tome da tko god kupi ova Intel izdanja, može zaboraviti bilo kakvu promjenu paste ili ventilatora. Intel kao inače monopolistički nastrojena firma s najvećim tržišnim GPU udjelom nije izdal ARC da pomogne malom čovjeku, ali sad moraju pričati tu priču, jer su sa svime zakasnili dvije cijele godine, a Radeon i GeForce nove generacije su pred vratima. Mislim, ARC kartice stoje u kojekakvim skladištima još od veljače ove godine, a dokle god ih Gamers Nexus nije posral za očajne drivere, nisu ni znali kakvo smeće su pustili u opticaj, pa evo sad ni za ove jače modele nisu stigli popraviti ono kaj je bil problem s manjim A380 primjerkom. I ne bude ništa čudno da baš kao i Optane sve skupa otkažu bez ikakve najave, progutaju izgubljene milijarde i ostave si samo manji ARC GPU dio za serverske potrebe, kaj je zapravo i najbitnije u cijeloj priči.

Ma tak jasno da Intel ne izdaje grafe da pomogne malom Ćovijeku

Citiraj:
Autor Taproot7 Pregled postova
onda ti prati supke jaytwocenta linusa df i slicne kojima je sve super divno krasno jer vole poklonjeni hardware i lovu. bilo bi dobro da intel uspije u tome a objektivne recenzije poput gn bi tome pomogle a ne ove lizoguzacke od ranije navedenih.
Na ni jednom kanalu koji si nabrojao kao sponzorske intel grafe nisu dobro prošle
Meni je super GN zbog svoje metodike kod testiranja zračnih hladnjaka i sl., al nekad lik svršava/izdrkava po nečem za što se zakvači da je to odurno

EDIT:

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Heavy Metal Steve je meni OK jer tu smo negdje po veličini sisa i škembe
Sve je to za ljude osim one njegove grive

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 07.10.2022. u 17:34.
Pupo je offline   Reply With Quote