Uzeo canyon wf 511.........normalnopošto nemam iskustva sa wirelles vezama pri konfuguraciji upao u probleme iako sam prije početka pročitao sve stickyje ovdje.....
....ubacim karticu ..stavim driver..sa njim dobijem nekakav utility za podešavanje.......na katu uključim Gigaset 515..odmah nakon uključivanja kompa u prizemlju on nadje mrežu (uopće nije enkriptirana,čak ni wep-om) otvorim firefox i surfam ,sve ide glatko (mislim u sebi ..ovo je nešto stvarno jednostavno)..........ALI...........komp nakon podizanja wina(xpsp1) ne podiže ni antivirusni (bitdefender8) ni firerwall(zone).......i ne mogu ući u system u control panelu pa smrzne start tipka na desktopu i tako dalje......promjenim utor......isto..provjerim da nije isključen kakav važniji servis isto......i probam shutdown ili restart wina stane i neće ugasi win............probam u safe modu ..sve radi....izvadim karticu..sve radi..vratim karticu i driver (i njega sam izbrisao)..prethodno izbrišem antivir i firewall...opet isto ne mogu ući u system..........jedino šta sam na kraju dana uspio je disable veze..i sve radi normalno..pa omogućim vezu i sve radi i mogu ući u system i sve OK......samo šta sad trebam svaki put prije gašenja kompa..disable veze..tj ne mogu upaliti komp pa da sam odmah online...............nisam stigao ni probati podesiti umrežavanje izmedju ova dva kompa.....kako da ovo riješim??