View Single Post
Staro 28.09.2022., 16:50   #103
Flegma
Premium
Moj komp

Flegma's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
@Taproot7: Moze legendo, hvala na savjetu, uzivaj.

Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Kak to da te AMD CPU i GPU ne zanima, a prije si imal jedno i drugo, dok je ovo kaj sad imaš od Intela i nVidije, direktna posljedica i odgovor na šrot AMD proizvode?

Kaj se napajanja i potrošnje tiče, nove AMD, Intel i nVidia generacije, budu 1200W i 1500W napajanja pretvorila u default kupnju, tak da je taj dio priče (nažalost) postal normalan.
A nekad davno sam imao Mislim da mi je zadnji AMD bija onaj 965BE, nakon tog nisam više nikad zalazio u te vode (ma da dosta kolega je na Ryzenu).

Ma dobro, sta je tu je, ako treba jace napajanje da bi se guralo to sve, ne mozemo mi tu nista. Tako smo i prije vozili aute od 60KS, a sad vise ne.

Citiraj:
Autor zwer54 Pregled postova
Kod mene OC-an 12900K i debelo OC-ana 6900XT u Tarkovu 4K sve na max ne povuce preko 600W
Evo, odgovorija ti je covik ispod.
Glavna uticnica u struju sta ide je samo spojena na ovo, a na tome je sve na radnom stolu (3 ekrana, komp). Budem probao samo kuciste izvuc preko tog i zavrtit da vidimo potrosnju.

Citiraj:
Autor ansha Pregled postova
Njemu su i monitori i ostala periferija spojeni preko wattmetra/ups-a....
Mislim da kad su sva 3 ekrana upaljena (dok je komp ugasen) da je nekih 120W cak pisalo. Mogu testirati kasnije bas, jer se ne sican, davno sam to jos gledao, a sad sam i na novom ekranu koji trosi vjerj drugacije nego stari.