Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 21.09.2022., 15:27   #11466
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
naime, nebi reko da je Naim bolji - na slijepom testu teško da bi moglo reć koji uređaj sad svira.
Naim je najcool od svih tih streamera i tocka! Mislim, briga mene sta ce tko kupit, mene je Naim osvojio sa coolness faktorom. Jednostavno mahnes rukom iznad njega da ga upalis ili dok radi da ti osvijetli komande. Sve komande na njemu su touch tako da sve to jako lijepo izgleda. To je totalno cool i tocka!

Mobile app na mobu radi jako fino i ima par meni zanimljivih featurea poput budilice (kazes mu kad da se upali i pocne svirat), ili beskonacno internet radija za slusat sto je zapravo tlaka, ali mozes birat po raznim kategorijama pa je malo lakse. Pa si to memoriras jer imas 5 mjesta (touch) za memoriju internet radija. I ima jos nekoliko stvari za podesavanje tipa koliko je udaljen od zida, jel u kutu ili pored zida i slicno.

Spojio sam ga jos na mob preko Google Home pa ga nekad koristimo za streamanje mjuze sa Youtube. Nije mi se dalo cackat sve ove naprednije funkcije tipa Spotify, Tidal i slicno jer to uopce ne koristimo. Spojen je CD player optikom i to je to, meni dovoljno.

Sto se zvuka tice, meni je to bas gust za slusat jer jako lijepo svira za moj ukus. Bas je jako ugodan za slusat. Ne ocekujem neka cuda, ali s obzirom na velicinu, ima odlican zvuk. Nisam novajlija u audio svijetu i nakon 30 godina trazenja sam pronasao sto mi pase. Sto se mene tice, moj osobni setup je 2x Adam Audio A7x aktivna monitora i to mi svira kod mene u radnoj sobi, iako vecinu vremena zapravo slusam na slusalicama - Denon AH-D600 koje su vrhunske slusalice (naslusao sam se svakakvih skupit slusalica, ali ove su mi bile bang4bucks).

Inace, kad Naimu skines zastitni oklop, ispod toga imas itekako sto za vidjeti, definitivno nije igracka.

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4