Pozdrav! Imam problem s pregrijavanjem kompa kad igram nešto zahtjevnije (npr. Battlefield 2042, Forza Horizon 5...), kućište je vrelo na dodir i već par puta mi se komp ugasio sam od sebe (zadnji put je nekako isključio GPU i morao sam ju upalit opet kroz device manager). Koliko se sjećam, nisam imao problema s ovime preko zime, tek kad je došlo proljeće i ljeto ove godine su se pojavili problemi. Kako mi je soba nezgodno namještena već skoro 20 godina (veliki, teški ormari i nepravilne dimenzije sobe) nisam u mogućnosti da promjenim kako sve stoji u sobi. Kućište se nalazi u posebnom utoru za kućište (barem, mislim da je za to) i pretpostavljam da topli zrak samo cirkulira unutra, a nemam nigdje mjesta da stavim kućište na pod ili negdje drugdje. Netko sa foruma mi je bio preporučio da kupim bolji CPU cooler, Scythe Fuma 2, ali me strah da ne bi puno pomogao zbog skučenosti prostora. Očistio sam unutrašnjost kućišta i sve ventilatore koje sam vidio i nije na kraju nešto pomoglo. Sorry svima na groznom objašnjavanju i hvala unaprijed na pomoći i savjetima!