Citiraj:

Autor  Elven

Furao sam i ja 147icu  nije bas neki gepek, ali su stale stvari, pogotovo za dnas minikaturnih 270l, Golf 7ica (znam da nisi njih usporedjivao) za 380 ima osjetno veci i lijepo su stale stvari, ali sad u Giuliji, koja ima navodnih 480l... najneupotrebljiviji gepek ikad... niski, suzava se na dva mjesta (kad spustis siceve otvor je tocno 80cm sirok), jos ima subwoofer u gepeke, koji visi sa stropa gepeka i dodatno smanjuje ionako niski gepek... kaos. To nema veze sa 480l, i u Golfa i u 147icu je stalo vise stvari, pogotovo kad se spuste sicevi. 

Sent from my SM-G996B using Tapatalk 

| 

Upravo to, nije litraža sve.
Ja sa svojim sam sretan na xceed, relativno ... ali me ne sekira jer klinci su porasli pa nemam sve one rekvizite koje treba svakodnevno trpati.
426 litara je relativno u redu bunker, samo nemogu računati na prostor iznad police jer je "coupe linija" pa je pod malim kutem odsječeno dupe auta, ali ovo ispod police je ajmo reći ok, a za takav auto odlično.
Jučer se nisam mogao načuditi Suzuki Vitari (zadnja linija), kako minijaturan bunker ima, dok je sparkana kraj mene mislio sam da je duplo veći bunker, na kraju bunker na oko odma jako malen, a i kabina je siročija.
Sad sam provjerio, i ima bunker 375 litara, a stvarne iskoristivosti još i manje. Neznam kako su to uspjeli smrdati, nije to minijaturan auto.