03.09.2022., 21:03
|
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Autor Nikky
Kako to da u HT varijanti sa istim uređajem, čitaj njihovom konfigu, to nije problem ?
Ponovo se potvrđuje da Iskon pametuje, nesposobni su ....
Sreća pa ti je privremeno i "stvar" bar za sada radi.
|
Ne znam zašto na Iskonu ne radi, ali barem radi bridge kako treba pa će tako ostati.
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Ja sam od iskona pppoe podatke cekao 7 radnih dana da mi daju kad sam zatrazio bridge. Joj ne moze preko telefona nego preko moj iskon portala, pa nakon nejavljanja zvao i rekao da sam i preko prtala zatrazio, joj pa tehnicari ne rade ,samo do 15,joj ovo joj ono. Onda nazovem bezveze i kazem covjeku da li sam nekakav počasni član iskona pa su moji podaci uber tajni? Dao mi covjek u 2 minute sve i jos me zvao nakon 15 minuta da provjeri jel prosao bridge kako treba.
|
Ja sam riješio u 2 min, moram ih pohvaliti. Zahtjev na Moj Iskon, zamolba na chatu i povratni poziv s PPoE podacima i provjerom ako je sve u redu.
Citiraj:
Autor jp_rv
prije će biti da tada ugase http pristup za korisnika iz nekog njima znanog razloga.
ako se ne varam, odeš fino u postavke pristupa internetu, pogledaš koji je pppoe login (ako se na novijim firmware-ima može), promijeniš password u neki blentavi i upališ pppoe passtru opciju. amen. ne treba ti provider ništa mijenjati u tom slučaju, upalio si si passthru za svoj router, a njihov je ostao u router modu sa krivim login podacima.
na tu foru meni ht-ov technicolor radi na optici.
|
Vidiš, ovo se nisam sjetio testirati. 
|
|
|