Tema: Iskon
View Single Post
Staro 02.09.2022., 07:12   #6248
Kruno M
Premium
Moj komp

Kruno M's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Od jutros mi Iskon optika down. Prebačeno je sve skupa u bridge prije cca 4 godine i sve radilo super do jutros.

Raisecom je spojen (LED indikacija uredna) i na njega je spojen Mikrotik (Iskon u bridgu) 200/100 profil.

Greška na tiku: Failed to authenticate ourselves to peer

username mi je već godinama: xxxxxx%bit@iskon-dsl

Sad čekam 8h pa da ih zovem, al reko možda netko ima sličnih problema ako su oni nešta mijenjali.

EDIT: Provjera službe u tijeku. Kažu da im se u evidenciji ne vodim da sam u Bridgu. Korisnik sam od 2019 kažu, router bio spojen samo na 10min kada ga je tehničar puštao u rad. Nakon toga odmah bridge i Mikrotik.

EDIT2: Prebačen sam iz nekog razloga sa NET200 na NET80, i više nisam u bridgu. Sad ponovno zahtjev za bridge i vraćanje usluge na NET200.

EDIT3: Moram nazad spajati njihov router, na tvorničke ga staviti kako bi oni mogli dalje odraditi (vratiti) na staro stanje sa novim pppoe podacima. Pa tek onda bridge itd. Ništa dok ne dodjem kući s posla. Ovo im se kažu nije nikad dogodilo...

Nadam se da prate forum, jer ovo u svakom slučaju nije normalno. Da oni nemogu staviti bridge, dati podatke, uslugu vratiti na NET200. Bez spajanja starog routera.

Zadnje izmijenjeno od: Kruno M. 02.09.2022. u 11:54.
Kruno M je offline   Reply With Quote