Citiraj:
Autor medo
Nismo to koristili jer je programiranje preko toga bilo prekomplicirano. Imao je tablice s barcodeovima na mislim četiri A4 lista s funkcijama koje si morao skenirati i poslati na video da on nekaj napravi.
|
Segregator me je preduhitrio. Da, posebno u DE, barkodovi carovali neko vrijeme. Stvar je tako jednostavno funkcionirala, da je domacica prije frizure, povukla po kodu i bez brige docekala u povratku zeljeni sadrzaj. Svaki bolji TV vodic ili program ga je imao.
Citiraj:
Autor segregator
E, ali u normalnim državama su časopisi sa pregledom programa ko nekadašnji Studio imali barkodove otisnute uz emisije, pa je to ubrzavalo čitav proces. Slično je imao i Blaupunkt, vjerojatno su to bili samo licencirani Panasonic uređaji
|
Mislim da je jedino u SLO (1991) bila zelja da se realizira, ali ostade na zelji.
Da, Blaupunkt je bio identican Panasonicu, kao recimo sijamski blizanci Sanyo/Fisher, ali i niz slicnih suradnji Victora i ostalih. U jednom od boljih DE Video Magazina, na naslovnici je godinama stajao VideoPlus+/ShowView logo.
Ah
kreativnosti , tad su TV sirom svijeta objavljivale agencijski, najbolje promotivne ideje i poruke. Danas, ne sjecam se kad sam vidio ista pamcenja vrijedno. Kaze pjesma, video je ubio radio face, a web, promociju kao takvu
...