View Single Post
Staro 29.08.2022., 02:48   #2412
Dule
Premium
Moj komp

Dule's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Dule Pregled postova
Trebao bi preporuku miša.

Želim simetričan, manji, jednostavan ali premium miš, inače držim ruku u "claw" modu i to mi puno više odgovara od razno raznih gigantskih miševa na koje moram nasloniti cijeli dlan i na kojima imam 300 tipki.

Recimo ako se netko sjeća, Logitech G3 iz 2000tih mi je bio idealan miš:

// snip

ali to više nema za gdje kupiti.

Pokušao sam sa Logitech G203, međutim nezadovoljan sam preciznošću i kvalitetom izrade (nakon godinu dana tipke su prolupale pa tu i tamo šalju 2 klika umjesto jedan).

Dakle nešto što bi bio ekvivalent nekadašnjem G3 bi bilo idealno...
Citiraj:
Autor ti.le Pregled postova
Pogledaj si Razer Viper mini...
Citiraj:
Autor d0X Pregled postova
Zaboravio na njega. Odličan miš, koristio sam ga jedno vrijeme. Stvoren za fingertip, ali može proći i claw ako imaš dovoljno malu ruku.
Kupio sam na kraju Razer Viper Mini, pa evo mali review.

Jako dobar miš, dojam materijala i kvalitete izrade su top. Preciznost isto odlična. Meni ogroman napredak u odnosu na G203.

Malo je manji od klasičnih miševa, meni bi odgovarao možda nijansu veći za claw (na prosječnu veličinu ruke), ali može proći.

Kontrastno, za software, ovaj njihov Razer Synapse 3 je meni užas. To je valjda neki novi trend da mi za konfiguraciju miša (ili bilo kojeg novog hardwarea) treba suite od 350mb koji loada monstuozno (web based?) sučelje. Sporo, glomazno, i radi samo na Windows 10+. Loše.
Dule je online   Reply With Quote