View Single Post
Staro 24.08.2022., 07:46   #9
tomek@vz
Premium

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor jacobbb Pregled postova
Ma skroz sam ga formatirao (full format od 12 sati) i ništa se nije popravilo. Izvrtio sam i raznorazne Seagate testove, popravke koji su se vrtili više od 24h i nula bodova… ali pisalo je da se moraju odraditi prije reklamacije i slanja diska natrag.

Uglavnom, u četvrtak sam ga poslao za Nizozemsku, 75kuna poštarina (premium EU paket do 1kg). Danas, treći radni dan je već stigao, u 11h dobio potvrdu da je uručen, u 14h su mi poslali neki mail da je pregledana pošiljka, što je trebalo biti u njoj, kako je zapakirana i što su našli (ocjenjuju i stavljaju kvačice jel sve ok da prihvate disk, kod mene je sve bilo ok), u 17h ponovno poslali mail “Your order has been shipped!” iako ništa nisu naveli što su ustanovili oko mog diska samo da su poslali neki disk po modelu isti kao moj i da stiže UPS-om, valjda šalju novi .. kako god, medalja za brzinu i Seagateu i NL pošti.. javim kad stigne

Nema se tu sta ustanoviti - HDD se nikad ne reparira vec mijenja (osim ak se radi o povratu podataka al to ema veze sa jasmtvom).
tomek@vz je offline   Reply With Quote