View Single Post
Staro 15.08.2022., 20:10   #7394
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova
Šalu na stranu, zvuči OK. Ono što me na ovom sustavu foruma nervira je to da nema sustav informiranja/alarmiranja, kad netko odgovori na tvoj post i/ili te spomene. Recimo, kao TechPowerUp forum koji koristi XenForo Ltd. Jer ovo (u većini slučaja) završi tako da ne vidim ili ne odgovorim nekome tko me je nešto pitao, i samo se prebacim na "zadnji post", pogotovo kad sam u gužvi.
Tako je kako je. Trenutni forum engine ima svoja ograničenja.

Citiraj:
Svaka čast, ne mogu vjerovati da si je netko dao truda za ovo... DriverCD link sam ubacio reda-radi (ionako sam ga napravio za privatne potrebe) i da budem iskren nisam mislio da bude puno interesa. Puno hvala
Molim. Upravo je to poanta koju ti želim pokazati. Da su ti postovi ostali tamo gdje si ih napisao, vjeruj mi, svi bi zaboravili na to. A ovako će i neki lurkeri koji se kasnije registriraju i slično, lakše naići na te postove kada su izdvojeni u zasebnu temu.

Citiraj:
Sve stoji, ali moram priznati da ne vidim poantu. Recimo, na TPU forumu imaju "Nostalgični Hardver Klub", i tamo se priča o svemu što je staro, nostalgično, i/ili za čime je ekipa nekad "slinila". Pa sam zato uvijek povlačio paralelu sa ovom temom ovdje i vidio ih kao istu stvar, ali na različitim forumima.
Forumaši su tražili podforum - http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=309300. I dobili su ga. Sad imaš Nostalgični Hardver Klub u obliku podforuma - koristi tu opciju, i cijeni ju. Jer se podforumi ne otvaraju svaki dan.

Citiraj:
Bojim se samo da ako previše razvodnimo rasprave, diskusije budu bile "razasute", odnosno da više ne budem znao gdje sam pričao o BTCovima na primjer, gdje o Adi monitorima, a gdje o Adisonu u kojem se nalazi BTC, i koji je spojen na Adi monitor ... kužiš sada o čemu pričam?
Kužim. Preživjet ćeš, a i prilagodi se malo. Najlakše je trpati sve u jednu temu. Ako želimo imati forum vrijedan posjećivanja, onda se svi skupa moramo malo potruditi. Ne treba biti 50 tema, može biti 3. Ne bude svaka od njih aktivna, i nema ih 100, kao što je to podforum Igre. Ako se ljudi tamo mogu snaći, budeš i ti.

Citiraj:
Ne razumijem ... ako ekipa nabavlja stari hardver (za kojim se slinilo), ne pripada li onda taj materijal ovdje u ovu temu?
Pripada i u temu i podforum. Nemoj se držat naslova ko pijan plota.

Citiraj:
Hehe, ja bih vrlo rado pričao i pričao o Adisonima, ali glavno pitanje nije to da li bih ja pisao, već da li bi to itko od vas čitao?
Probaj pa vidi. Čitat će ju isto kao što čitaju postove ovdje. Razlika je što će kad netko otvori podforum lakše vidjeti nešto o Adisonima u jednoj odvojenoj temi. Nikome se neda listati 10-15-20-50 stranica unazad. Isto kao što se nije niti meni dok sam jučer prebacivao postove stotine postova. Ali sam to napravio radi zajednice. Kužiš?

Na kraju krajeva, meni je tak svejedno hoćete li slijediti ove smjernice ili ne. Ja ovdje gledam da ono što napišete danas-sutra lakše bude izvađeno "iz naftalina". A to se napravi lakše u obliku teme, nego u obliku par postova unutar teme od 900 stranica. Ako je vama svejedno, i meni je

I da, ne moraš, tj nemoj odgovarati na ovaj post. Ako ti je jasno, onda ti je jasno, ako nije, niti neće. Ajmo dalje.

Zadnje izmijenjeno od: Razer. 15.08.2022. u 20:16.
Razer je offline   Reply With Quote