Ne?
Na Seagate stranici sam se upravo registrirao i podnio zahtjev sa povrat u službeni servis u Nizozemsku. Izbacilo mi je po serijskim brojevima da imam pravo na povrat no ipak nemam pravo na Rescue Data (iako bez registracije mi je izbacilo da imam pravo i na to, no kasnije nakon registracije kad sam sve serijske brojeve ukucao je izbacilo samo zamjena, iako Rescue Data mi ni ne treba). Izbacilo mi je nekoliko službenih servisa, najbliži je neki u Austriji no izabrao sam ipak Nizozemsku jer piše da je "glavni" za Europu. Piše da šalju novi disk kroz 5-8 radnih dana, ja plaćam poštarinu prema NL, oni plaćaju natrag. Uglavnom, već sam sve registrirao i dobio papire za print. Sutra kupujem drugi disk čisto da mogu prvo prebaciti podatke sa ovog i onda do kraja tjedna ga šaljem u NL. Ako tko zna neki servis u ZG da će ga primit bez računa, neka podjeli ... računam da bi poštarina prema NL bila 100-150 kuna (tako je bilo uvijek kad sam slao u NL pakete te težine) no ne bi me puno manje stajalo ni iz Zagreba prema Svetoj Nedjelji gdje recimo Links ima svoj servis