View Single Post
Staro 14.08.2022., 22:13   #5214
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Ati freak Pregled postova
Pozdrav ekipa.

Puknuo mi je ekran na P30 Pro. Inace sam mob je ocuvan i drugih problema nema, baterija je uredna.

Znam da ne postoji isplativost popravka takvog mobitela ako gledamo da je zamjena minimum 1300kn, dok se isti mobovi na njušci prodaju od od 1300 do 1800kn...

Pošto je to uređaj iz 2019 godine po datumu izlaska, zanima me kako se današnje kamere modela do nekih 1700kn uspoređuju s tim kamerama koje su u to doba predstavljale pojam slike?

Sa ekranom sam zadovoljan, baterijom isto, kamerama još više.

Moje pitanje je ima li nešto vrijedno za razmatranje u cjenovnom rangu popravka trenutnog ( ekrana od ~1500kn ), nebitno novo/rabljeno ?

Meni je prije nekih godinu dana isto puknuo ekran na P30P nakon nezgodnog pada na kamen , bilo mi je žao takvoga ga prodati u bescjenje pa sam ga popravio (1440kn) u Insigniumu, stavili su mi i novu bateriju. Inače, predao sam ga popodne i pokupio slijedeći dan, svaka im čast. Na kraju sam mobitel proslijedio familiji a sebi uzeo P40. Iskreno da ti kažem, P30P je i dalje mašina, a ako koristiš 5x kameru onda je praktički nemoguće za 1500kn naći nešto usporedivo. Na nekakav redmi note ili sl. sa P30P po meni nema smisla ići. U neugodnoj si situaciji jer ti je žao dati 200 eura za isti mobitel koji imaš, a za iste pare možeš na nešto što će u puno toga biti sa konja na magarca, znam jer sam bio u istoj situaciji
Exy je offline   Reply With Quote