Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.08.2022., 08:59   #62601
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
I neka budu, da bar.
Kupio si dizel, odrzavaj ga.

Nadam se da ce taj test sto prije doc u hr i ocistit hrpetinu traktora koji dime i smrde.
Bude bude. Evo samo kaj nije. U rvata svi STPovi nemaju iste standarde pregleda automobila, a kamoli da će svi dobiti apraturu za provjeru DPF-a.

Citiraj:
Autor njuskalo Pregled postova
Samo obratite pozornost da se u Euro normama ne spominje CO2 (ugljični dioksid) već CO (ugljični monoksid) koji nije staklenički plin, bar ne u nekoj većoj mjeri i nusprodukt je nepotpunog izgaranja. Nisam imao pojma da EURO norma ne uzima u obzir stakleničke plinove već samo (valjda) zagađenje zraka. CO2 emisije očito plaćaš pri kupovini vozila i kroz godišnji "eko" porez, a EURO norme su bitnije za kvalitetu zraka u gradovima i slično
Je, u pravu si. Ne znam zašto sam zabrijao da se radi o CO2

Citiraj:
Autor CatKiller Pregled postova
ali drljat nonstop po gradu sa skinutim eko-mjerama je...*gleda Gretin salabahter*... bioterorizam s neposrednim stetnim utjecajem na zdravlje.
Je, istina. Bolje biti part of the solution. Daj me najme. Auti na plin i ugljen.

Ili idemo metodom "ma to je tamo negdje daleko"?

Screenshot-from-2022-08-12-06-51-48

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Stari auto je na svakom tehnickom dobio kolonoskopiju, dok dizelasi nisu.
A od kud ti taj info molim te? Euro 6 dizeli ne dobivaju kolonoskopiju dok svi ostali dobivaju uredno.

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 14.08.2022. u 09:07.
Hamm je online   Reply With Quote