Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.08.2022., 13:41   #62467
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Kad prvi put zagrebeš 17” i veće, brzo naučiš cijeniti 16”
Felge ionako lako naknadno kupiš a ako pod LED misliš na DRL, ne znam zašto bi to bio dealbreaker. Neće tako ružnu klasu auta proljepšati ni felge ni led DRL
Ostaje ti ili štediti dalje ili pristati na kompromis. Biram opremu i komfor unutra prije vanjskog izgleda i ljubomornih susjeda

Posloži prioritete i polako

Frend sa sličnim zahtjevima je baš neki dan uzeo Cmax 1.0 Ecoboost 125 ks. Obitelj s jednim djetetom
Ma nije stvar šparanja ili ne.

To je budžet, ne idem na više zbog toga.

Boli me ona stvar za susjede, meni je da ja budem sretan, da žena bude sretna, da djeca imaju mjesta i da se ne kvari.

1.0 neće u moju kuću dok sam ja živ. Isto vrijedi za dačiju.

Ali ok, vidjet ću što ću odlučiti. Javim kad stigne.

Citiraj:
Autor salvarez Pregled postova
Ne znam ak si se kad vozio u c klasi, ali mjesta na zadnjoj klupi je jako malo (jos ako imas djecu ili planiras imati - montirana djecja sjedalica, lupa s nogama po prednjim sicevima ili ako se postavlja jaje na bazu, mjesta je uzasno malo). Ne znam kolko ti igra ulogu, ali auto je i dosta nizak.

Plus si računaj da troškovi održavanja, kasko, itd. su dosta visoki (npr. pokvareni NO senzor kosta 3300kn, secondary akumulator 1600kn...). Plus uz ove lude cijene trenutno, nešto s manje km i novije godište ne mozes kupiti za 25000eur (pogotovo w205 facelift).
C220d automatik ti troši 7-8 litara.

Ak te još nešto zanima, pucaj.
Kupujem vani, davanja nisu u 25k eur uračunata, mislim da se može kupiti za tu lovu.

Ali ok, javim ako će biti pitanja.

Ovo za klince mi je možda presudno.

Onda ništa, c klasa ide isto otpis.

Ostaje 3008, superb ili v60.
Mommistake je offline   Reply With Quote