Samo da javim da sam sluzbeno obustavio potragu za SD karticom. Umrla u najgorim mukama
Cak sam i siceve isao micati u praonici danas kod poznanika u Dubravi, jedino mjesto, tunel od suvozackog dijela gdje ide pojas. Ali da bi moglo u visini uci unutra kao "suza kos" pored pojasa, granici s nemogucim, pa nisam zelio otvarati masku. Ni kovanice, niti jednog sarafa, niti jedne dlake nisam nasao, kad se usisava najmanje jednom tjedno, ma nema icega. Misterij.
Taman stel Protisa obici jer navode da imaju Samsung Pro Endurance i onda saznam da Viofo sam ima neku
Pro seriju pa iz znatizelje narucio dva komada.
Da cemo dozivjeti kao kod kolege Ivice u Svicarskoj, da furamo na jednoj regi vise auta, nece ni unuci dozivjeti. Ali, zasto mi neki dan prica lik, mada nije prevec argumentirao, da je postojala neka prica u stanicama, ili inicijativa... da dodje, recimo, Syss ili Fanatik, te veli, cujte, ove godine cu preci samo 2 soma kilometara, maljam po kuci, idem na krstarenje svijetom, pa cu platiti adekvatno kod obavljanja registracije, umanjeno za istu?
...