Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.08.2022., 12:44   #62390
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Auto je top zabavan, a uzmi da sto je noviji ima losiji zvuk, zbog regulativa. Ja sam vozio auto nakon cca 2 godine od kad je izasao, a kad sam cuo onaj prvi prvi on je necenzuriran i top...
Probao sam samo N hatchback (sivi) vlasnika nadomak Teslicke, a u tome kvartu postojao je Hyundai Coupe (dvoja ili trojka) s gullwing vratima. Malo je reci neobicna pojava.

Zvuk gotovo da nema ista u klasi, mada za moj ukus, preglasno, ali kao misija sto je trebao imati, pun je pogodak za vlasnike. Nije li taj N konzultirao upravo bivsi iz BMW M razvoja? Ali silna podesavanja u meniju, meni je overkill na potenciju. Ponovo, Hyundai je napravio domacu zadacu vrhunski, ali volim vise jednostavniji pristup, bez toliko podesavanja.

Sada vec prosli model 308 GTI me je odusevio zbog svoje lagane karoserije, motora kakvog nema itko u klasi u smislu potrosnje, nepojmljivo za snagu da mozes kontinuirano ima znatno ispod 10 litara po gradu. GTI se cini jos laksi u voznji, necu reci da je kao Elise, ali malo sto mi se tako stopilo u voznji. Samo minus volan, ekran kao jedina komunikacija s osnovnim stvarima koje moraju imati fizicke presete. Kad sam proizvodjac/prirucnik, jos ti napise da je najbolje podesavati dok stojis, sve govori o priznanjuu funkcionalnosti musavog ekrana. Osim kotaca, GTI je gotovo nevidljiva i decentna pojava u gradu, po nicemu se posebno ne istice. Dobro, stvar ukusa.

Civic R je brutalniji od oba, ali ninja izgled, je daleko previse nakicen fajterski..

.
Visage je offline   Reply With Quote