Tema: Iskon
View Single Post
Staro 31.07.2022., 13:37   #6219
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Vr2100 ima modem u sebi. Ako za v46 zatrazim prebacivanje u bridge, taj router ce ostat u bridgeu pa ne mogu uspoređivat tplink vr2100 i v46 . Kad imas 80/20 nije problem, kad imas jedva 30/7 i to s greskama, onda testiras sve i svasta da izvuces najbolje za sebe.

Ako ostavim v46 kao bridge, vr2100 nema smisla jer ima drugih routera koji mogu raditi kao wan routeri. Htio sam bas testirati usporedno vr2100 i v46 da vidim koje su razlike, a da se ne zajebavam sa prebacivanjem v46 u bridge. Znaci ako vratim iz bridgea gubim pppoe podatke, i opet sam na pocetku
I dalje ne vidim problem sa dva poziva korisničkoj službi.
Nego, jesi probao eliminirati kućnu instalaciju, glede grešaka? Nisam jednom tako popravio siruaciju ljudima.
Isto tako, gledao bi po netu nabaviti uređaj s najboljim modemom, Nikky bi tu mislim znao dobar savjet dati.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote