View Single Post
Staro 27.07.2022., 15:39   #7356
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Da, ono, totalno neshvatljivo.
Pa i da, full ozbiljno. Zvuk uopće nije loš! Mislim, očekivao bi nekakav kreštavi, "plastični" zvuk iz takvih kutija, ali nisu niš lošiji od MS Industrial zvučnika na primjer, ili sličnih. A budimo realni, 99% nas je onda u ono vrijeme imala male plastične zvučne kutije, nije bilo kao danas da imaš grafu spojenu na TV sa HDMI kabelom i da imaš surround zvuk sa 3D efektima.

U stvari, imao sam do prije par mjeseci LG StudioWorks 57M CRT sa ugrađenim zvučnicima, i jedina prednost koju mogu vidjeti je činjenica da su ovi u LG monitoru bili integrirani. Stoga, nisu trebali dodatne kabele, kvačice i ostale gluposti, već su bili dio bočnog okvira samog ekrana. Dok je ove bilo malo teže za objesiti i posložiti ali jednom kad sam obavio cable management dalje je bilo jednostavno

By the way, ovo nisu oni iz Rijeke ... ove sam našao ovdje u Zg Tip iz Ri mi se nikad više nije javio, pa pretpostavljam da ih je ili izgubio ili nešto muti. Uglavnom, navodno je sačuvao moj broj moba pa mi se kao bude javio ako ih bude pronašao.

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 27.07.2022. u 15:57.
  Reply With Quote