View Single Post
Staro 25.07.2022., 12:57   #1290
tomycrosound
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor Bub0 Pregled postova
Osobno bi se klonio kupnje po takvim kvazi shopovima zbog manje cijene. Radije dati koju kunu više ako se može naravno te uzeti u nekoj renomiranoj trgovini nego po nižoj cijeni u trgovini sa upitnom ''pozadinom''.
Pod time naravno mislim da nedaj Bože dođe do ikakvog kvara pitanje je kako bi se uopće to rješavalo.
Što se tiče kupnje, definitivno bi poslušao savjet kolege, kupnja 2060 u 2022 godini mislim da je bačena lova. To se već sada muči sa novijim naslovima, što će tek biti kada dođu prave next gen igre.
No ako je situacija da se kartica mora kupiti te npr. da se igraju samo možda esports igre i noviji naslovi na 1080p medium i grafika nije toliko bitna korisniku onda je to čak možda za 2t kn i dobra kupnja.

Samo 1080p, monitor kupio nedavno, ne planiram mijenjat. Također nemam u planu mijenjati procesor, pa budžim onoliko koliko procesor može podnijeti, a za što manje para. Naručio, u najavi GLS.
Javim utiske.

(Primjetih da je druga, Zotec, danas skočila na “redovnu” cijenu, iako je također pisalo akcija do 27., a moja Gigabyte ostala snižena do sutra.)
tomycrosound je offline   Reply With Quote