Samo da se ubacim kad smo vec kod krama i emulatora, za ekipu kojoj stari netbuci/atom mini pc-evi i ina cudesa skupljaju prašinu dajem toplu preporuku da isprobaju ovo
https://batocera.org/, dušu dalo za 16bitnu emulaciju na atomu i za uskrsnuti stare krame u nekaj korisno. Naravno ide i na jace konfe bez beda pa tamo vrti i jace emulatore ali kako god se okrene stvar je genijalna i svima tu koji vole takve stvari da uzmu stik i iztestirate kad budete imali vremena, ja sam se oduševio kada sam prvi put nabasao. Naravno taj stik onda mozete uzet iz svoje main/side/whatever konfe i uzet ga na go i npr upiknuti na laptopu ili komp od punice i slicne kombinacije bez reinstalacija ili "trajne štete" za OS kompa koji u tom trenutku preuzima posao emulacije. What a time to be alive
Kaj se tice ove tvoje konfe super si to slozio, i ja imam nekaj slicno samo sa svojom starom 3770K konfom, ploča i proc sada ulaze u 9tu ili 10tu godinu and are still going strong, plus kaj je proc delidan i namazan tekucim metalom prije 3-4 godine kad sam izvlacio iz njega sve što se dalo i isto tako veselo gura na 4.5 Ghz sa smješnim temperaturama za 3770K.