View Single Post
Staro 20.07.2022., 01:04   #7335
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Pa actually i jesu nekih 30 godina cca haha, to je iz doba kad sam isao u srednju dakle 94-95, moguce i malo ranije. Telka koja je to zadnja vrtila je bila Wega 72 ili 80, sjecam se da je bio težak ko 16 đavola i da smo stari i ja ostavili jaja dok smo ga dovukli doma. Isto tako se sjecam da sam 2001/2002 vec prešao na dvde i divxe (znam godinu jer je kolega u firmi u kojoj sam krenuo raditi bio part tajm pirat za dvd-e i frigao diskove iz videoteke pa sam od njega uzeo prve dvd filmove kad sam ubo i player). Tako da actually moguce da je fakat do kazeta, također imaj na umu da pricamo o snimkama sa hrt-a i lokalnih programa a ne actually kupljenim filmovima koji su sigurno nijansu bolji. U svakom slucaju nije da me to nesto prevec muci, ali cisto sam bio znatiželjan kako se tvoje drže. To se sve ili kiseli na tavanu ili je otislo vec papa sa nekim glomaznim...
Ma znam, sve jasno. Ja imam još starije kazete, iz razdoblja 1989-1992, gdje čak imam "originalne" epizode "Jel' me netko tražio", anti-ratne pjesme poput "Stop The War in Croatia" sa pokojnim Ivčićem, i tako dalje.

Imam čak svoj cijeli 4. rođendan snimljen na kameri 4. 9. 1990. godine Sve radi OK iako sam primjetio kroz zadnjih 10-ak godina da je kvaliteta snimke pala, dok su neki dijelovi (snimljeni u Long Play brzini) skoro negledljivi. Ali u pravilu i dalje rade, može ih se gledati

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 20.07.2022. u 01:33.
  Reply With Quote