Citiraj:
Autor Alien_200581
Haha bome si ih nabrao, imas se sa cime zabavljati sada neko vrijeme.
|
Da bar, evo već danas potpuno drugačija priča. Ostalo mi samo dva uređaja za popraviti - sve ostalo je već ili proglašeno kao izgubljen slučaj (imam moderan JVC sa kvarom od 150kn, što se ne isplati popravljati kako god okreneš) ili popravljeno i vraćeno natrag
Citiraj:
Autor Alien_200581
Btw kako ti se VHS kazete drže, ja sam prije par godina došao na ideju da upogonim rekorder i svoje kazete sa tavana i ostao u šoku koliko je slika zapravo loša, ili je traka u njima degradirala ili je u mom sjecanju to izgledalo puno bolje haha. Nekako imam filing da se radi o ovom drugom 
|
Kazete svakako gube na kvaliteti kroz godine, ali jedino ako govorimo o prastarim trakama od prije 30-ak godina.
Ne, prije bih rekao da je u tvom slučaju riječ o modernim televizorima. Nije bitno kako dobar VHS rekorder bio i koliko je dobra kazeta koju gledaš ... kad ga spojiš na veliki 16:9 LCD bude izgledao kao sranje.

Imaj na umu da su se originalno te trake gledale na CRT ekranima, i to značajno manjim nego ovi današnji LCD/LED paneli kakve imamo. Baš sam nedavno spajao jedan jeftini Funai VHS iz cca 2006, 2007 na manji LCD monitor/TV (mislim 19") i primjetio sam da je slika značajno bolja nego u dnevnoj sobi, gdje imam Sony high-end rekorder spojen na duplo veći TV.