View Single Post
Staro 19.07.2022., 20:57   #7333
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Haha bome si ih nabrao, imas se sa cime zabavljati sada neko vrijeme.
Da bar, evo već danas potpuno drugačija priča. Ostalo mi samo dva uređaja za popraviti - sve ostalo je već ili proglašeno kao izgubljen slučaj (imam moderan JVC sa kvarom od 150kn, što se ne isplati popravljati kako god okreneš) ili popravljeno i vraćeno natrag

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Btw kako ti se VHS kazete drže, ja sam prije par godina došao na ideju da upogonim rekorder i svoje kazete sa tavana i ostao u šoku koliko je slika zapravo loša, ili je traka u njima degradirala ili je u mom sjecanju to izgledalo puno bolje haha. Nekako imam filing da se radi o ovom drugom
Kazete svakako gube na kvaliteti kroz godine, ali jedino ako govorimo o prastarim trakama od prije 30-ak godina.

Ne, prije bih rekao da je u tvom slučaju riječ o modernim televizorima. Nije bitno kako dobar VHS rekorder bio i koliko je dobra kazeta koju gledaš ... kad ga spojiš na veliki 16:9 LCD bude izgledao kao sranje. Imaj na umu da su se originalno te trake gledale na CRT ekranima, i to značajno manjim nego ovi današnji LCD/LED paneli kakve imamo. Baš sam nedavno spajao jedan jeftini Funai VHS iz cca 2006, 2007 na manji LCD monitor/TV (mislim 19") i primjetio sam da je slika značajno bolja nego u dnevnoj sobi, gdje imam Sony high-end rekorder spojen na duplo veći TV.
  Reply With Quote