Haha bome si ih nabrao, imas se sa cime zabavljati sada neko vrijeme. Btw kako ti se VHS kazete drže, ja sam prije par godina došao na ideju da upogonim rekorder i svoje kazete sa tavana i ostao u šoku koliko je slika zapravo loša, ili je traka u njima degradirala ili je u mom sjecanju to izgledalo puno bolje haha. Nekako imam filing da se radi o ovom drugom
Meanwhile vezano za stari hw, nekako sam se lately prebacio na laptope tako da je zadnja akvizicija ovaj ljepotan koji se pridružio S1640/T60/T43 familiji. Kako i ne bih, kada ima pod haubom P4 (aka najjaci procesor svih vremena

). R51e ide na bubanj jer mi je "ni vrit ni mimo model" tako da njega smo izbacili iz obitelji i izrezali sa svih obiteljskih fotki

).
Definitivno se osjeti da je ovaj model iz vremena žestoke konkurencije sa Thinkpadom, od famozne "bradavice" i filinga tipkovnice, pa do robusnog "built like a tank filinga" i svih ostalih detalja. Ima par ogrebotinica na haubi ali kada se otvori unutra je u top stanju. Pante drže ko velike, radi tiho i nista ne ronda ili grebe niti mu fali pola šarafa ili da je pun ožiljaka od prijašnjih "strucnih" popravaka.
Kada budem imao vremena budem ga i raskopao, detaljno ocistio i nabacio gore w98 jer P4 i radeon 7500M jednostavno totalno traže downgrade sa XP-a. Svakako je bilo zanimljivo i nostalgicno vidjeti kod ulaska u XP ikonu za AutoCAD 2008 na desktopu i splash za Nod32 koji se prikazuje kod ulaska u windoze.
Također dobio sam od kolege Thermaltake-a punu vrecu divota, uspio mi je čak isfurati iz osobne kolekcije i usb uredsku Lenovo "membranušu" koja je koliko sam primjetio "pretty hard to come by these days".
A kao što vidite ni ostatak poklona nije loš, naci ce im se svakako neka primjena prije ili kasnije. Tnx lega još jednom i ovako javno