View Single Post
Staro 19.07.2022., 01:47   #7331
Trekkie4
Guest

Svi moji retro projekti na jednom mjestu ... možemo se igrati igru pogađanja da mi nabrojite koliko točno VHS rekordera vidite na fotografiji?

Celeron u pozadini je na duljem čekanju, ta mašina ne bude bila gotova tako skoro. Dosta toga mi fali, pa čekam dežurne forumaše da se vrate sa ljetovanja prije nego što krenemo u nove radne pobjede

A u međuvremenu sam trošio vrijeme na popravak VHS mašinerije. 11 uređaja već popravljeno, a na ovome se još radi... Inače, ako se netko pita o čemu je riječ - većina uređaja sa slike pripada poznaniku koji me zamolio da mu ih uredim i popravim. On također financira dijelove, ali mu sam popravak naravno ne naplaćujem, volim raditi sa VHS uređajima i drago mi je kad jednog mogu maknuti sa hrpe za otpad i vratiti natrag u funkciju. Nažalost, većina ovih "modernih" aparata iz početka 2000-ih nije bila stvorena da traje, pa moram biti dosta kreativan kad su u pitanju popravci mehanike. Dok je recimo stari dobri Funai, JVC, Philips i/ili Telefunken iz 88, 89 godine rađen kao tenk, i bude izdržao godine i godine upotrebe.

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 19.07.2022. u 02:01.
  Reply With Quote