Hvala na odgovorima i pojašnjenjima.
Znači, ne bi trebali zabrinjavati tanji zupčanici i lanac, manji razmaci među njima, moguća kraća trajnost, ili potreba za češćim održavanjem i podešavanjem. Ok.
Na ovom topicu, pred oko 10 stranica, sam vidio da ste se složili da novije verzije Deore i boljih mjenjača, koji imaju kvačilo (clutch), je to kvačilo nespretno napravljeno i da se ako se ne održava redovno, počme korodirati ili što, pa dolazi do zaglavljivanja ili tako nekih problema.
Ono, baš sam pročitao da su ta kvačila na boljim mjenjačima super stvar, jer spriječavaju padove lanca i preskakanje brzina, tiši su kod šaltanja i sl., i sad vidim ovdje da može biti i izvor problema...
Inače zanima me za:
Zadnji mjenjač:
Shimano Deore M5120, long cage.
Kazeta: Shimano Deore M4100, 11-46, 10-speed.
Ručice mjenjača: Shimano Deore M4100, 10 speed.
Lanac: KMC X10, 10-speed.
Staru biciklu nisam ni jednom u 12 godina oprao, bar tu zonu lanaca, kasete i mjenjača. Ostalo (ramu vilicu) sam pobrisao kad se skupilo prljavštine i praha. Podmazivao je samo serviser, možda 1-2 puta godišnje, ako vidi baš potrebu....i tim načinom mi je stara kanta zadovoljavajuće gurala 12 godina i još radi, ima Altus stražnji mjenjač. (istina da sam pažljiv vozač, i 98% asfalt, 2% makadam ili zemljani puteljci). Uglavnom, nemam baš želju prelaziti na nešto ako je osjetljivije, možda da radije opet nađem nešto sa Altus opremom ?
Citiraj:
Autor raliSHA
Ako si držao stalno na srednjem zupčaniku naprijed, provjeri koliko je on imao zubaca. Iza si najvjerojatnije imao raspon 11-34...pa si onda usporedi sa ovih 40 i 11-46.
Što se tiče tolerancija i štelanja nije 10 brzina iza ništa posebno. Naštelati jednom godišnje bi trebalo biti sasvim dovoljno. 12 brzina je već zabavnije.
|
Sada sam se malo pozabavio brojeći zubce na staroj bicikli, tako da otklonim sve sumnje oko mogućnosti 1x10, koji mi je kandidat.
Dakle, moja 12 godina stara trekking Nakamura bicikla (3x7 brzina) ima srednji zupčanik na kojem sam stalno, od 38 zubaca. Pozadi najveći zupčanik ima 34, a najmanji 14 zubaca. Onaj prije spomenuti 1x10 ga očigledno gazi rasponom u oba smjera (za uzbrdice i brzinske dionice).