Ja sam zadnje igrao ovo nedavno kad im je bila 6. godišnjica samo zbog farmanja bodova.
Najzabavnije mi je bilo sa Deathslingerom s ovim buildom:
Pravim se da sam dobroćudni brko kojemu je samo do farmanja bodova. Nakon što steknem njihovo povjerenje, počnemo farmati, razbijati palete, oni se izmjenjuju na kuki i polagano popravljaju generatore. Tokom toga držim ih konstantno ozlijeđene i motam se blizu opsesije. Kad zadnji generator bude dovršen aktivira se Rancor i za nekih 1-2 sekunde opsesija pada i dobija harpun u grlo. Ostali još nisu svjesni što se događa i u tom neredu rušim još jednoga. Preostalo dvoje otvara vrata i ja tad ovoga vješam i aktiviram Blood Warden. Ovi shvate da je aktivan tek u zadnji čas, najjače mi je kad neki t-bagaju čučkaraju na vratima i onda u zadnji sekund da pobjegnu od mene iskoriste dead hard da bi na kraju s time pogodili u blood warden zid
Nema šta mi nisu izgovorili u end game chatu, od toga da će me prijaviti da me baniraju pa do svakakvih prijetnji. Ali nisam ja kriv igra je sama po sebi toksična
Sa Sadako sam u početku imao veliki pobjednički niz, nakon što sam naišao na par SWF timova dobro se me isprašili. Čekam da je poprave pa ću se malo aktivnije vratiti, ali koliko su ovi iz Behaviora sposobni još ću se dugo načekati