View Single Post
Staro 09.07.2022., 16:38   #4193
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
Cijena ako je moguce da bude za obadva do 3500 max 4000kn
Probaj naci Fujitsu P24W-6 LED, ili provjeri njegovog nasljednika ako ga ima, u istom omjeru. Na drugoj adresi stanovanja, imam tri komada u setu. Temu prijasnjeg modela sam davno otvorio. I dalje jedan od najboljih 24" monitora na trzistu. Eizo ili Sony monitori su prilicni vruc pored njega na dodir, P24W hladan i u sobi bez klime. Najbolji onboard video ulaz koji sam vidio do dediciranih video monitora. Na Malesnici kod prijatelja, ima 2x stara HP Dream Colora, video ulazi su bojom razocaravajuci, jer kolor preseti nisu bas najprecizniji, usprkos fami modela.

Spominjem, jer Dell video ulazi su mi jedni od najgorih koje sam vidio kod sebe, posebno kad direktno spojis nesto linijski.

Ergonomija naspram Della, znatno bolja, jer imas dedicirane presete na masci, za profile svjetla koji ti odgovaraju, bez da ronis po meniju. Imas dedicirani gumb za svjetlo koje mozes odmah podesavati, sto je rijetkost uopce. Naravno onboard senzor svjetla, koji ti konstantno suptilno podesava naspram vrijednosti u interijeru, sto znaci manje umaranja ociju i vecu ugodu u radu.

Mozda ti netko prodaje na oglasu, koji hoce vece, novije... pa i ne zna sto ima, a ti dobijes za bagatelu. Jer satnica lampi mu je dostatna da se ne bi trebao brinuti, ako je sve ostalo ispravno.

...
Visage je offline   Reply With Quote