Citiraj:
Autor John Creasy
kod mene u zgradi stan u prizemlju se iznajmljuje.. i likovi iz stana su smrdljive patike ostavljali pred vratima.. jedno 5 ili 6 pari patika je smrdilo u cijelom ulazu.. stavio sam jedne prilike mirisni borić za auto u jednu od patika.. nisu skužili poantu 
|
Da idem gore, objasim crocse na kvaku? Ili kupim kutiju čepića za uši pa im stavim u poštanski sandučić?
Bojim se da moji isto neće skužiti poantu.
Citiraj:
Autor Libertus
Da, kažem da je djelomično u tebi i da tu neće biti dogovora nikakvog između vas.
Oni trebaju i moraju tebi izađi u susret (barem bi bilo ljudski i normalno) da se drže dnevnog reda. Ali ako tebi smeta hodanje po stanu u svako doba dana, jedini način da oni tebi izađu u susret je da legnu u krevet kada dođu u stan ili da se isele.
A i ako se to tako čuje, onda vjerojatno su negdje fušarili kada su zgradu radili.
|
Kakvog dogovora? Pa što se ja s kim moram dogovarati? Ja sam najmanji dio te jednadžbe u tom "dogovoru". Niti sam tražio nekakav dogovor. Lijepo zamolio, tj. dao samo do znanja da ih jaaaako čujemo susjed i ja i da je susjeda iz 3. ulaza isto već bila na rubu zvanja i prozivanja u grupi. Jel nije jednostavnije da onako, malo pripaze? Ne skaču iza 23h? Upozore djecu da ne skaču da žive u zgradi? Obuju papuče? Odgoj tu dolazi na naplatu...
Ljudi su primorani prodati stan (samo primjer) zbog neodgojenih i nepristojnih ljudi iznad, i to je bolje riješenje nego obući papuče i ponašati se u skladu kako bi jedna normalna zgrada nalagala?
Baš sam iznenađen da netko tako danas razmišlja, pogotovo netko s stažom u zgradi, iskreno.
Kažem ti, nije problem u meni. Imao sam dosta gostiju koji su se čudili kako izdržimo. Starci isto tako, kažu da bi poludili. Nije problem hodanje. Nije problem kroz dan čak (makar je i to ludnica kada je klinac dobre volje), ali nema dana kada oni nisu aktivni iza 23, bila nedjelja ili srijeda. Neki dan sam baš tražio uzorak; 10 sekundi se čuje, pa 30 sekundi ne, pa 10 sekundi čuje, sve na istom mjestu. Očito vježbaju i skaču navečer.