View Single Post
Staro 07.07.2022., 13:53   #745
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Ja sam uzeo APN i to me sad najviše muči.

Ali razmišljamo o prodaji za 4 godine svakako.

Citiraj:
Autor Libertus Pregled postova
Ovo pijančenje, vježbanje poslije 23h i premještanje namještaja u kasne noćne sate ok. Normalno je da se to ne radi tada i tu ti oni i trebaju izaći u susret.
Ali ovo što tebi smeta hodanje po stanu, nema pomoći ni tebi, a bome ni njima. Ja te ne bih htio imati za susjeda jer bi se tako dobro razjebali da bi netko od nas nastradao.

Prvo što radim ljeti kada dođem kući je skinem čarape. Papuče ne postoje od proljeća do jeseni. Sin isti, a hoda ko medvjed.

Mislim da je bolje da prodaš stan i kupiš kuću, na osami.
Čekaj, čekaj... Ti govoriš da je problem u meni? Susjedova familija (5 članova) i moja (2 člana, uskoro 3), ne može spavati i jednostavno smo preosjetljivi?

Mene su odgajali da se nekakva pravila ponašanja u zgradi moraju znati.

Znači, kupiš stan i zaboli te ona stvar za sve oko tebe do kada se ti držiš dnevnog reda?

Ne razumijem ljude kao ti? Zašto ne izaći u susret da bi svi bili zadovoljni? Jedne japanke staviti na noge? Tepih kupiti? Ne pričamo o perecima, pričamo o stanovi, ljudi žive cijeli život u jednom. I zašto ga ne učiti jednostanvijim za život.
Ponavljam, nisam jedini s problemom. Čak žena do nas (koja nije direktno ispod ovih gore), kaže da ih čuje.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 07.07.2022. u 14:06.
Mommistake je offline   Reply With Quote