Ostavio sam F40 na servisu i dobio zamjenski F44 (2 Gran Coupe) s M paketom i skoro pa full opremom.
M ovjes je stvarno za mazohiste, tvrd je za popizditi. Super za naganjanje po dobrim zavojitim cestama, ali je za grad katastrofa.
Ružan je ko porez straga, mada to M paket malo ublaži u odnosu na golog.
Gepek je u usporedbi s F40 gigantski ali ima manu, vrata su kao i kod velikih limuzina, kratka su i otvaraju se od ispod stakla. U prijevodu, stanu niske dugačke stvari, ali ako nešto s kraja gepeka hoćete izvući van, Morat ćete se sagnuti i glavu gurnuti u gepek. U velikim limuzinama se daju stvari staviti odozgo. Ovaj je kao mikrovalna. Sve ide samo ravno unutra. Da su napravili peta vrata, bio bi jednako ružan, ali upotrebljiviji.
Fali i stražnji brisač jer sad kurca vidim kroz prozor dok kiša pada.
Sjedala su nešto najbolje na autu. Tko razmatra BMW, sportska kožna sjedala su obavezna doplata. Koža je mekana ko bebina guza, a fenomenalno drže. G8 GTI mi je imao fenomenalna sjedala, ali ovo nema konkurenciju. Mogu samo zamisliti kako je na modelima u višoj klasi.
Sviđaju mi se i tvrđe pedale u odnosu na običnog.
Frameless prozori su mi isto zakon.
Kokpit je više manje identičan, osim što mi je ekran ovdje ipak pretrpan informacijama. Sve je super dok se ne izađe iz auta i ode do gepeka. Onda peče za oči