Citiraj:
Autor syss
Imao sam i ja tu fazu, ali sa UV CCFL svjetlima koja su srećom skončala prirodnim putem, ali to je mi je zapravo bilo kul da tu i tamo zasvijetli neki dio kompa.
Sad imam PWR, HDD i dosta.
|
Imao i CCFL lampu

Sve je bilo super dok jedne noći nisam morao ostaviti komp upaljen, kad mi je napokon došlo u glavu da sav taj light show ne mogu ugasiti.
A da budem potpuno otvoren, kasnije mi je i dosadilo, pogotovo nakon što su se ventilatori nagutali prašine, i sve postalo "prljavo" sivo, odjednom pleksi prozor i svjetleći ventovi baš i nisu bili dobra ideja.
Citiraj:
Autor Velikus
htio sam napisati, ali mi je gumb bio zbunjujuć, AT obično ima "hard" ON/OFF sklopku
ili gumb ostane utisnut pa se vrati, slično ko na kemijskoj
|
Da, trenutno je gore montiran On/Off prekidač za 220V (spojen na napajanje) iako razmišljam o konverziji u ATX oblik. Bilo bi ga puno lakše (i sigurnije, bez dodatnog visoko-voltažnog kabela do glavnog prekidača) tako sastaviti ali mi za ovu opciju fali "ATX" tipkalo, kojeg bih morao montirati na case. Kao sa slike ispod:
Citiraj:
Autor Velikus
pretp da ima i lock ključić
svakako baci oko na link gore 
|
Nisam siguran da razumijem na koji link misliš...?
I ne, ovaj nema ključ i/ili 7-segmentni LED sa ispisom CPU brzine. Riječ je o novijem kućištu u kojem se originalno nalazio 486 DX4. Kupio sam ga negdje 2013, 2014. godine i imao do (mislim?) 2019. kad sam konfu prodao kolegi Royu, i tako ga odvukao na "tamnu stranu" sakupljanja retro konfi, kolega mi je priznao da je sve počelo sa mojim DX4
Međutim, kako mi je trebao case za nadolazeći projekt, kolega je uskočio i poklonio mi (natrag) AT kantu, dok je DX4 preselio u nešto bolje, više odgovarajuće za 486 mašinu
Evo fotke kako je konfa izgledala dok je bila kod mene, ova bijela u sredini: