View Single Post
Staro 13.06.2022., 18:14   #7242
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Roy Pregled postova
ASUS, procesor sam izvadio iz prve konfiguracije. Ovu još nisam ni upalio
Znaš, ovo me podsjeća na jedan djetinjasti vic... Naučio sam ga davno, još kao klinac negdje početkom 90ih ali i dan-danas ga koristim u svakodnevnom kontekstu - budeš uskoro saznao i zašto

Ide ovako: Dođe čovjek doktoru i veli "doktore, morate mi pomoći. Svaku noć kad zaspim sanjam patuljka i ovaj me pita da li smo piškili? Na što mu ja odgovorim da nisam, a on mi odgovori pa što čekamo ... a ja se upiškim u snu."
Doktor ga pogleda, malo si razmisli i kaže "hmm, dobro onda. Probajte ovako, kad vam sljedeći put dođe patuljak i pita vas da li ste piškili vi mu odgovorite da jeste i problem riješen".
I tako čovjek presretan (što je napokon riješio problem) napusti ordinaciju. Međutim već sljedeći dan vrati se natrag, ovaj put još jadniji i ljući. Doktor ga traži da sjedne i pita "pa dobro, u čemu je problem ovaj put?"
Čovjek mu odgovori "sve je išlo dobro, i kad me patuljak pitao da li sam piškio odgovorio sam mu da jesam. Ali onda me patuljak pitao da li smo kakili ... na što sam mu ja odgovorio da nisam. A patuljak me pitao "pa što čekamo?!"

Stoga kolega, pitam te jedino što se čeka?!
  Reply With Quote