View Single Post
Staro 10.06.2022., 14:09   #7226
Trekkie4
Guest

Vezano uz CRTove... Ja muku mučim sa Adi monitorom, pokušavam doslovce izvući Adi 4P sa originalnim zvučnicima iz šešira, ali nikako da uspijem.

Pratio sam jedan trag u Rijeci, gdje je tip oglasio Adi 4P sa originalnim zvučnicima, čak mi se kolega @Bubba ovdje u temi ponudio da mi ga dopelja u Zg (puno hvala kolegi još jednom), međutim pokazalo se da je tip zagubio zvučnike. Kao, ima ekran i mogu ga odmah uzeti ako želim ali od zvučnika ništa Šteta, jer Adi 4P već imam, baš sam ga nedavno nabavio i upravo mi radi na stolu. Evo fotke:

I baš kad sam mislio odustati ulovio sam novi trag... Google je pronašao prastari (i neaktivan) Njuškalo oglas, star valjda 3 ili 4 godine. Netko je prodavao Adi 4P sa zvučnicima ali oglas nije bio prodan nego je prodavač odustao. Pa sam pronašao njegove kontakt podatke i kontaktirao čovjeka, pokušavajući mu objasniti kako sam uopće došao do njega i zašto se javljam 3 godine (pre)kasno

Još smo u pregovorima, i tip mi je baš neki dan rekao da još uvijek ima ekran ali (pogađate?) zvučnici su mu skinuti i ne može ih pronaći. Stvarno, zašto baš SVI vole skidati te zvučnike?! Mislim, nije li jednostavnije ostaviti sve zajedno, kao komplet?

Evo kako to treba izgledati:

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 10.06.2022. u 15:11.
  Reply With Quote