View Single Post
Staro 03.06.2022., 10:52   #13288
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
točno to i ja mislim, problem je bar kod mene u organizaciji službe za korisnike i njihovoj raspodjeli poslova,

kod mene je recimo pronađen uzrok nakon mjesec i pol, savijenost kabla pred ulaz u utičnicu 6 servisera takoreć svaki drugi treći dan nije smatralo shodno to provjeriti,
jedino je ovaj zadnji, više iz očaja izvadio utičnicu iz zida i vidi internet radi i ne puca veza,

s obzirom da je ulazni kabel prekratak da bi ga se kratilo/produžilo trebalo ga je zamijeniti što serviser nije htio,
konzekvenca je riješen kao internet problem se sa tv-om pojavio, a sa njim i moja definitivna odluka vraćanja na optiku,

to što fritz pokazuje greške je samo pozitiva nažalost podrška i serviseri to totalno ignoriraju,
to što firmware nije optimiran za a1, je prije svega krivica A1 -fritz kad se spoji i kad su kablovi relativno ok i samim tim linija drži vezu fantastično - grešaka uvijek ima,

za probleme po mojem su ima više faktora -prvo dotrajalost večine instalacija, ne optimiranost cjele mreže za DOCSIS 3.1, ne educiranost servisera, dijeljenje na vanjske suradnike i a1 servisere i na kraju nepostojanje lokalne kvartovske grupe servisera nego svi za sve tako da uvijek baš uvijek prilikom prijave kvara dolazi drugi i uvjek sve počinje ispočetka,

tih par natuknica što ostavi onaj od ranije - ništa ne znaći, jer u pravilu čast iznimci nerade - ništa,
tako da fritz nije apsolutno kriv za ništa.

-

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 03.06.2022. u 12:29.
skalar je offline   Reply With Quote