View Single Post
Staro 01.06.2022., 21:03   #42999
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor skitnica Pregled postova
Ne isplati se. Dok dodaš razliku u poreznoj stopi, omogućiš ovl. servis s rezervnim dijelovima, dopremu... taman ćeš biti toliko skuplji da nikome neće na pamet kupovati od tebe već izvana ili direktno od proizvođača. Jedina nada nam je da veliki trgovci tipa Chainreaction/Wiggle, Bike24, Probike, Bike components... otvore predstavništvo kod nas. A i tada ćemo se pitati zašto je jeftinije naručiti iz istog dućana u Njemačkoj.
A ne znam gledam kuzis pola tih firmi je Eu njemacka/uk... Itd, nebi onda bilo ni ostalih evo rocky mountain u MP, evil ima u simpilu ali insurgent je kategorija za ekipu finog dzepa. Rose, yt npr su njemacki brandovi.

Osobno bi bas htio transition sentinel mozda i scout ili yt capra.

Gledam malo kod nas RM, konu dobiveno ulozeno cista pusiona. S tim da mi geometrija RM enduro bajkova uopce ne pase.
Citiraj:
Autor DragonSlayer Pregled postova
Zato i ganjam ove zvjergamonte, sad sam našao i drugi - isti grad, isti bajk manje više, razlika u cijeni oko 1200kn, jedan je small frame drugi medium, ovaj skuplji ima nešto nove opreme, sad nez na koji da idem da me jebeš
Bergamont je dobar budget brand ima kod mene duckas di ih prodaju doduse primarno hardtailove covjek drzi. Gledao sam cak i marina. Nisam pametan vise, a htio bi uzeti neki trail/enduro iduce ljeto.
devaa je offline   Reply With Quote