View Single Post
Staro 15.02.2006., 16:07   #2
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
mislim da ce ti ova najeftinija canyonica biti u redu, ona ima i antenicu na zici koja je duga oko 75cm.

Samo pazi da s njom stavis WEP enkripciju, koja je dosta slabija od WPA, inace ti nece radit.

Ja sam imao tu canyonicu i nije mi htjela raditi sa SE555 zato kaj sam stavio WPA enkripciju na routeru.
A zaboravil sam probat staviti na WEP...

Pa sam budala (tada noob u podrucju wi-fija) isao zamijeniti za 20kn skuplju koja isto nije radila sa WPA, al sa WEP je...

Tako da, mislim da ce ti canyonica biti ok, WEP enkripcija ce odbiti sve one koji neznaju razbiti tu enkripciju, a onaj koji zna, taj ce znat razbit i WPA, malo teze al ipak oce!

Cuj, ako canyonica radi probleme, uvijek imas 8 dana za povrat robe ako ne sljaka, pa lagano zamjenis za drugu.

Al ovi Siemensovi routeri su ti dosta losi sto se tice rada sa wi-fijem, meni ti dosta cesto zna radit probleme. Ako si non stop online, neces imat problema ako postavis staticke IP adrese i maknes DHCP server na routeru...

Ako imas router na "on demand" ili "connect manually" eh, onda se nadam da ti nece router radit probleme ko meni.