Citiraj:
Autor rokonja
Ja sam imao s Boschom problem kod njih tj. s motorom i tamo su mi rekli da ga oni ne smiju otvarati dok ne dobe odobrenje od boscha. I dobili su i riješili, i rekli da ne koristom silikon sprej na biciklu jer topi mast i mast ne staje. Uglavnom dečki su bili OK i riješili mi 100%.
|
I meni su se javili (malo je potrajalo par dan dok servise rniej pogeldao video ali ajd bar su odgovorili na mail). Uglavnom rjesio sam problem taman pola dana prije nego su mi se javili (rekli su da ce mi se jos javiti detljanije da mi nadju servis kako to rjesiti u Osijeku a da ne saljem za ZG tako da sve ok s njihove strane).
Suma sumarum gornji saraf je bio malo pretegnut, otpustio sam ga svega za 1/4 kruga i vise nema zvukova/krckanja...
Znaci bila je moja greska sto sam ga dotegnuo malo jace (popustio mi volan nedavno i dotego sam to kad sma se vratio sa voznje tj. nisam vozio par dan nakon dotezanja pa to nisam povezao s time a posto je u transportu bilo sve odvrnuto da stane u kutiju ocito prvi put nisam dovoljno stegnupo pa je drzalo 2 mjeseca i pocelo popustat).
U biti mi treba neki mali moment kljuc (veliki za auto kotace na autu imam ali nepase na malu "gedoru") ali nevidim nigdje napisano koliko Nm bi trebalo dotezati taj gornji vijak pa je sve na "osjecaj" a ona dva na lulici onda dotegnem kako treba da se volan ne ukrene u voznji......