View Single Post
Staro 29.05.2022., 01:29   #13275
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
eto sad je sve uredu sa internetom ali je počela se televizija kockat i sjene bacat gotovo na svim programima osobito na cam kartici,
srećom arena je bila pošteđena tjekom utakmice,
tih par dana još ću izdržat, prijavljivat kvar mi se više neda,
sad poslije ovih saznanja nekako mislim da bi cijelu instalaciju od kaslića trebalo mjenjat, sve je 15 godina staro,
ovako uvijek riješe jedan problem pojavi se drugi, većina od ovih koji su bili i zvali me, nije apsolutno ništa napravila i ovaj zadnji je rekao da u sistemu piše da je sanacija izvršena, ali da se ne vidi da je bilo što rađeno, da su mijenjali kabel trebali bi se bar novi priključci vidjeti u kutiji ali se ne vide.
nekako mi se čini da je cijeli sistem napravljen da nas se privremeno otpili i da sam čekao sa raskidom još mjesec dana ko zna kako bi to završilo.

kad upalim tv (sa cam karticom, drugi sa reciverom jedva radi greške) greške se poduplaju na nekim kanalima i utrostručuju

mislim da se razumijemo nisam apriori za vraćanje na t-com, sad kad vidim kako internet radi bez greške i kad spojim kako je tv radila bez greške mogu zamislit da to radi kako treba bila bi ugodnija usluga nego na t-comu -osobito cam kartica, ali problem je taj da to mogu samo zamisliti.

-

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 29.05.2022. u 10:33.
skalar je offline   Reply With Quote