View Single Post
Staro 28.05.2022., 00:16   #13273
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
u potpunosti se slažem s tobom, samo mislim zbog monopolnog položaja a1 na kabelskom tržištu iskustvu prije idu van nego kod konkurencije,

recimo ovaj zadnji čovjek je pošteno odradio svoj posao,
jedino što mi je napravio izvukao utičnicu iz zida i ostavio je tako i izgleda da je to to bio "razlog",
router sad radi valjda kako treba greške variraju do nekih 50 i padaju i dižu se al ne prelaze 50,
nepopravljive nula za to baš ne treba biti vunderkind samo treba vjerojatno imat iskustva,

kolko god bizarno zvuči samo "šteta" da je u tijeku već prelazak na t-com,

o kućnim mrežama čovjek očito pojma nema, nije se mogao načuditi zašto imam pametni switch, za NAS nikada nije čuo a kad je video u routeru 25 uređaja skoro je valjda pao u nesvijest,
smart home je stran pojam, ali za ono što je došao je odradio savjesno i nije se maknuo iz stana dok nije proradilo,
što je ipak najbitnije i jedini koji nije bio putujuča reklama - kako je sve super -
iskreno taj mi se najviše sviđao, radi 3 godine za a1 razmišlja o tome da za godinu dvije put odputuje.

od 18 - 9 su mi bili doma i još 2 su me telefonski zvali koji nisu dolazili i mjesec i pol im je trebalo da skuže da pregib kabla u ulazu u utičnicu radi smetnje .....

-

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 28.05.2022. u 18:02.
skalar je offline   Reply With Quote