View Single Post
Staro 23.05.2022., 22:07   #8692
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,505
Citiraj:
Autor rtxghost Pregled postova
@vuco,to ti je sve normalno,2 dana je super,mobiteli se rade za 1 dan intenzivnog korištenja.
A baterije se danas pune brže nego ikad pa nije problem ostavit mobitel 15 minuta na punjaču.
A update ne radit nije nikako preporučljivo.
Ja od Kineza bježim koliko god mogu,od Samsunga skoro pa isto(ne trpim njihov software),Huawei je super ali su ga ubili Ameri pa nema podrške za Google servise a to mi je neophodno,dakle preostaje malo dobrih opcija.
Ma malo me razočarao, ništa više, po GSM Areni je baterija trebala biti tu negdje, a nije. Navikao se puniti svaka 2 dana u prosjeku. Razmazi te to kad ti na kraju dana ostane još gro baterije, ne trebaš se vezati uz kabel.
Android nisam update-ao, nikad se ništa nije dogodilo. U zadnjih 20 godina. Aplikacije sve uredno na zadnjoj verziji.

Ne znam, razmazio me Note 8 Pro, stvarno prvi mobitel s kojim sam bio jako jako zadovoljan. Baš me dobro služio. Vidim ja da Samsung radi brže ovako između aplikacija, ali vidjet ćemo kad se napuni svime i svačime. Radije bih ja da bude malo sporiji, a opet 30% više baterije da izdura.

Npr. Samsung ima 25W punjenje (brže od 18W kod Note-a), ali naravno Samsung neda takav punjač nego 18W. Očito mogu biti sretan što sam ga i dobio


EDIT:
Sad nakon par dana što je kod mene, malo sam ga optimizirao sa postavkama, ali nisam uključivao power saving bilo kakav (da sve notifikacije rade kako trebaju). Dobio sam 3 dana 9h standby i od toga 6:40h SOT-a. To govorim za Samsung A52s 5G.
__________________
"Everything with a heartbeat can knock you down"

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 27.05.2022. u 15:21.
Vuco je offline   Reply With Quote