View Single Post
Staro 14.05.2022., 22:14   #42875
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Immortalis Pregled postova
Ono sto ja ne mogu je iz levera utisnuti ulje da mi izađe u caliper spricu. Ali zato mogu obrnuto.
Kad to napravim, nikakvi mjehurici ne izlaze u spricu levera.
Ali kad napravim vakum (povucem spricu), jako puno mjehurica imam, i koliko god to puta napravio, stalno ima zraka.

I kad uspijem minimalizirati zrak, zatvorim sustav i sve, kocnica je i dalje katastrofa. Bas ju moram pritisnut do kraja da krene kociti.
Vuci zrak (ovo kaj kazes vakum) na jednu stranu i guraj novo ulje s druge strane vise manje jednolicno. Probaj lupkati po crijevu odozdola pa prema gore da istjeras mjehurice prema gore. Kad potrosis svo ulje u donjoj sprici nadopuni ju i nastavi. Trebao bi malo po malo sav zrak izaci van ali ako povuces zrak s jedne strane onda sve ispocetka.

Mislim, glup ti je to posao, moras unutra ubaciti ulje i izbaciti zrak. Na zalost to je jedan od servisa koje radis jednom godisnje max pa se zajebano ispraksati. Sjecam se kako sam najmanje zajebancije s tim odzracivanjem imao kad sam uzeo kompletno novu kocnicu gdje sam morao sve pospajati i dodati ulje. Iz prve je sve bilo kak treba, a s odzracivanjem na postojecim kocnicama sam se znao zajebavati pun kurac. Sad ak oces riskirati mozes probati i to, izbaci svo ulje van i polako kreni ispocetka. Sve ovisi kolko vremana i zivaca imas

EDIT:
Ljudi, imam neke stare gume Kenda Nevegal 2.1 e sticky ili tako nesto i Stout 2.3 sa hrpom mesa al su sigurno stare 5 godina. Jel to za baciti ili je vozno? Stajalo je u garazi na zatvorenom.

Ako kome treba poklanjam, ako je za baciti javite mi da se ne zajebavam s tim.

Imam jos i dve neke no name gume za kramu po gradu ako kome treba, al to ce u smece najvjerojatnije. Ove dve iznad mi je zao baciti ako su jos vozne.

Zadnje izmijenjeno od: hash. 14.05.2022. u 22:27.
hash je offline   Reply With Quote