View Single Post
Staro 11.05.2022., 19:17   #7160
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Atipično pitanje: Što vi kažete ekipa, eventualno ak je netko zainteresiran? Transport bi bio najvjerojatnije odgođen na neznamkad jerbo nije svaki dan da mogu transportirati iz nemačka velike stvari, a bome je mrcina
Vidim da si vec nasao namjenu, ali nacelno...

Prije koju godinu, na Njuskalu, kategorija poklanjanje, stavio sam 32" Sony TV, prvi wide model, mislim da je vec imao FD Trinitron, otisao za deset minuta, vec je bio rezerviran. Otisao vani, zaboravio maknuti oglas, reko, maknut cu kad ode kod covjeka.

Sljedecih tjedan dana, svaki dan, netko je zvao dal je jos u igri, cak i kad sam stavio jasno da je prodan. Vecina je imala zelju imati poseban veci ekran za PS igranje, ostali su bili kateforija entuzijasta.

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Trinitron zbog svoje konstrukcije (tip crt ekrana) se još uvijek "traži", danas kao "usporedni ekran" nasuprot LCD - u, pogotovo ako je u dobrom stanju. Neke zadnje serije su imale digital tj. HDMI ulaze ... Samo komentiram, da ne ispadne da meni treba Možda čak možeš gore prodati za xxx eurića
Jos do koju godinu, uslaglasio bi dojam ali danas, nema mi vise smisla, cak i za najortodoksnijeg advokata fosfornjaca. Jedan forumas dolazi kod mene za vikend po FW900, nakon kutija i kutija opreme, post renovacije na dvije adrese iza zemljotresa, a valjda i godine, jednostavno mi je ogroman imati ga na brizi.

S druge strane, boja i kvaliteta i dalje oduzimaju dah, te boljeg monitora za PS vjerojatno nece imati nitko u njegovom kvartu, ali nakon nosenja tone tereta, kad vadis x uredaja iz kutija, jednostavno drugacije promatras priorotete. Sad me neopisivo odbija tezinom i gabaritima koje zauzima.

..
Visage je offline   Reply With Quote