Citiraj:
Originally posted by fanATIk
brijem da si puko skrinšot a da nisi ni skužio kaj si napravio.
i ne nisam nikad probao wallhack. niti bi. i roller ti je dobro rekao, protiv takvih nemoj igrati, prijavi adminu i bok. ima još servera na netu. zar misliš da si svojim čitom nekom čiteru nešto dokazao? mislim da ne, ali si poštenim igračima dokazao nešto drugo.
i neda mi se vraćat 30 stranica unazad da vidim što misliš o cheaterima ali me zanima da li to isto misliš i o sebi?
|
Ne ne,sliku sam cak i resize-ao u paint-u,i uvijek kad uploadam sliku na forum provjerim dali link radi i pogledam sliku,uostalom ja sam to itekako primjetio jer takve stvari ne koristim...
A ovo da nisi probao,ok...meni je to smjesno jer sam ja probao,a bio smrtni neprijatelj citerima i mrzio ih iz dna duse!Uostalom sta ima lose u tome?Ok je probat,sve u zivotu,ali nije ok ako te to cini jacim i nadmocnijim,ako mislis da si bolji i ako uzivas u svim tim wall aim bot sranjima,to su pizdice i slabici u stvarnom zivotu a ne borci!O ovome je sve receno,ja se ispricavam ako se netko osjetio uvrijedjenim jer znam sta je to,zbog toga sam izgubio volju igrat,ali ja si dajem puno pravo da se ne branim i da se necu branit protiv ove gluposti ako me itko optuzi jer ja znam da nisam citer a to znaju i svi koji su prije igrali s mnom!