View Single Post
Staro 17.03.2003., 19:52   #25
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Coby
Meni rade savim OK kad sam se pomucio da ih nastimam da rade kako trebaju. Naime imao sam od prije 2x256MB DDR 266 SAMSUNG i zatim sam kupio 512MB DDR 266 KingMax i toliko sam se pomucio da ju natjeram da proradi da je to nesto nevjerovatno. Probao sam sve zive kombinacije i u jednoj je nekako proradilo, cak su mi i prijatelji imali slicne probleme sa KingMax-om.

Od mnogih ljudi sam cuo da KingMax radi probleme i posto sam se uvjerio u to na raznim overlockers forumima te uz savjete par ludi sa ovoga foruma odlucio sam ni za zivu glavu vise ikada kupiti KingMax sto i tebi preporucam.

Za samsung sam cuo i procitao samo pozitivne stvari tako da nema razloga da ga ne uzmes no prije potrazi TwinMos a zatim prijedi na Samsung.

Ja osobno slazem novu konfiguraciju i prvi mi je na popisu TwinMos a onda SAMSUNG.
Je, sad sam i ja pametan ali kasno je, Kinga imam od prije. Da sam znao prije godinu i nešto kad sam je kupovao.... Skuplja je od ostalih a neide pa neide. Mene ne jebe stabilnost, drži ko krava, ali neda gore da ga jebeš....Niš pukniču gore zamzunga ili twin pa ču da vidim. Ako ne radi, nekom ču več da uvaljam Kinga
tor je offline   Reply With Quote