Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 02.05.2022., 00:54   #37254
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Naravno da nisi jer ih inače imaju ALI TRENUTNO BAŠ NEMAJU

Nego da se vratimo na žderonje koje sam nenamjerno omašio, načuh da je bilo dobro

Ovo se danas ukazalo na mojoj napaćenoj rešetki:

IMG-20220501-133200

Bila je neka akcijska cifra tipa 100€ ili tako nešto i htjela bolja polovica probat, dolazi smrznuto, potrebno odmrznut u friđu i ajde sve ja po ps-u... jedva stavio na rešetku, to se raspada čim pogledaš, ajde nekak ja to sklepam da liči na pljesku i zapečem sa obje strane da bi mogao uopće manevrirati sotim čudom.

Dakle gledao sam neki mini doc o tim Beyond/Impossible burgerima i kao neke testemonijalse kako djeca su baš odabrala njihov burger umjesto plain junećeg kao da je pravo meso.

Naravno da su stavili decu kao testnu skupinu jer svatko tko je jednom u životu probao meso, pa makar bio i PPK mesni doručak, jasno mu je što je pravo meso, a što je OVO. Da se razumijemo nemam nikakav disrispekt prema vegetarijancima, prema veganima malo imam, probao tofu na 10ak načina i nije mi nikad baš sjeo, sejtan sam jeo grillani i sa tave i fakat mi je fin bio u oba slučaja, neke albino kobaje sam isto probao na bazi micelarnih kristala egipatskih faraona i ajde-de sa malo više senfa može proć... uglavnom nisam zadrt za probat nekaj novo bilo na mesnoj ili nemesnoj bazi.

Ovo ne da je fakin prevara, to je nejestivo koliko je odvratno... 3 persone je to probalo i svi su uspjeli jedva pojest taj griz, na kraju dao mačkama u posudicu i najstarija/najizbirljivija je vrlo veselo dotrčala tanjuriću jer, jelte, miriši na roštilj, pomirisala i maltene odskočila unatrag.

Srećom sam imao ispred sebe Igomat ćevose da momentalno isperem okus tog horora.
syss je offline   Reply With Quote