Citiraj:
Autor nub
Kužim da je netko uzeo 10 komada i planira ih preprodat i ostvarit neku zaradu. Ajd kužim i ag008 jer njemu extreme couponing i općenito ciganjenje predstavlja veće uzbuđenje i satisfakciju od samog proizvoda
Ali ne kužim da ima ljudi koji će kupit nešto što im uopće ne treba ili već imaju istu/sličnu stvar koja im treba samo zato što je na popustu. Podsjeća me na ona black friday ludovanja po americi gdje se trpa sve maltene bez gledanja smo zato jer je sniženo. Ne bih kupio ni jedne ni druge sluške koje su ovdje u igri ni da su 20 kn, jer mi ne trebaju.
|
Meni trebaju over-ear slušalice jer su sony koje imam na kraju puta, zato sam u originalu platio za njih mall-u. Sad nude on-ear i da nisam prihvatio kod od 150 kn, bi morao odbiti Marshall slušalice i zahtijevati dalje na Panasonic, ili neki ekvivalent tipa Sony po želji. Upitno je gdje bi to završilo. Nisam se nikad ciganio sa shopovima, pa sam amaterski odustao. Vidim da nisam trebao, ali bilo pa prošlo. Ovi koji su odbili Marshall slušalice, imate vjerojatno neki sony xm3 model u sličnom cjenovnom rangu, a koje su daleko bolje od te igračke koje pokušavaju uvaljat.
Ako nekome ne trebaju sluške, neka šalju u inbox ponudu, rado bi kupio (ne marshall koje nude), ne za 144kn, ali uz neki profit vama. Možemo i kombinaciju 150 kod plus doplata. Ove bi mi dobro došle:
https://www.mall.hr/naglavne-slusali...EaAufBEALw_wcB