View Single Post
Staro 21.04.2022., 23:52   #280
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
Ma cim sam vidio u emailu kriptomat morao sam doci vidjeti. ja si mislim da je jolee buduci mu lokacija iz bangladesa neki bot ili nesto... Neznam kako pocetnik u kriptovalutama zavrsi na nekom kriptomatu kad ga kamo god ode trazit u oci bode binance, Coinbase i znate vec koje...

Na kriptomatu moze zavrsiti covjek koji nikad nije upalio komp i sad mu susjed iz njemacke rekao da se s kriptovalutama moze obogatiti ako se preko njegovog referal linka registrira na kriptomat, eto covjek kupio komp, spojio internet (konacno) i oso na taj kriptomat.
O čemu ti trabunjaš? Daj se smiri malo...

Citiraj:
Autor Joleee Pregled postova
Zasto je to sad vazno dali sam ja kao pocetnik u kriptomatu ili binanci ? Savjetovao mi je jedan prijatelj koji je ranije krenio pratit te stvari ali na kraju je odustao od toga, iance dolazim iz mjesta kod Vinkovaca ( slavonija), ne vidim razlog zasto bi stavio stvarnu svoju lokaciju kao da je to bitno da mi netko odgovori na moje postavljeno pitanje ?I inace imam 23 godine ne znam po cemu si uopce zakljucio da sam noob ? To sto sam novi u svijetu kriptovaluta ne znaci da nisam tehnoloski potkovan ? bezvezne osude iz ne znam kojeg razloga ? Sve u svemu ako netko i dalje zna odgovore na moja pitanja i dalje cekam. LP

Jole, mislim da nitko ovdje ne zna ništa o Kriptomatu.
Tvoja zadaća kao početnika je upoznati se sa platformom koju koristiš, pogotovo ako nitko na forumu nije čuo za njih.

Za početak, većinu odgovora na svoja pitanja si mogao i sam saznati preko njihovog Help Centra: https://help.kriptomat.io/en/

Ako naiđe netko tko zna više o njima, valjda će se javiti.
Neo-ST je offline   Reply With Quote