View Single Post
Staro 21.04.2022., 18:12   #276
Joleee
Registered User

Datum registracije: Apr 2022
Dobar dan

Prijavio sam se na forum cisto da postavim par pitanja u vezi cryptocoins pa ako netko ima viska vremena i volje da mi odgovori bio bih mu zahvalan.

Dakle vec par tjedana otprilike pratim kretanje kripto cijena i trziste, ali uglavno sam pocetnik, jos ne shvacam dosta stvari u vezi toga ali me sad zanima recimo ja sam napravio racun na kriptomatu i to mi je jedina kripto trznica koju koristim i za koju znam, i sad obavio sam par kupnji i cekam da dodje do nekog skoka cijena pa da prodam i napravim malu zaradu ali me strah iz razloga jer ne znam kako kriptomat posluje, tj hocu li ja moci odmah dobiti te novce na racun kad prodam kriptovalutu, koliku proviziju uzimaju i do koliko novca max mogu prebaciti na moj osobni racun, jer sam ja kupio kriptovalute preko tekuceg racuna tj svoje kartice, dali je kriptomat uopce dobar ili mozda savjetujete neku drugu stranicu ? i cuo jesu li mi potrebni jos neki racuni ili mozda neki walleti da bih se bavio tim stvarima,ili jednostavno mogu i ovako samo preko kriptomata prodat , da mi uzmu malu proviziju i da mi sjednu novci na moj tekuci racun kad obavim prodaju ? Eto za pocetak je to to, ako netko ima volje da mi odgovori stvarno bi bilo lijepo, uglavnom hvala na citanju LP
Joleee je offline   Reply With Quote